Eshop
Nejnovější produkty

Kapsář na ramínko námořnický

Naše cena: 430.00 Kč

Kapsář na ramínko s lodičkou

Naše cena: 430.00 Kč

Crossbody s muchomůrkami

Naše cena: 390.00 Kč

Info o novinkách:

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy mých webových stránek, zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, i podle Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecného nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupuje v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR.


SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ a INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Základní shrnutí

Na stránkách www.dilnahama-eshop.cz, www.dilnahama.cz provozované Mgr. Lucií Plecháčovou, se sídlem v Lánově14, 54341 Lánov, IČ: 49998960, zapsané v živnostenském rejstříku č.j.6-001851-06/94 (dále jen „Správce), zpracováváme osobní údaje.

Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte pro účely zasílání obchodních sdělení a pro vyřízení Vaších objednávek. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete níže

Informace, které sbíráme a ukládáme

Shromažďujeme tyto osobní údaje

Vaše jméno a příjmení,
emailová adresa,
poštovní doručovací adresa,
číslo mobilního telefonu a při platbě na účet i číslo vašeho bankovního spojení

Jakmile se zaregistrujete a přihlásíte, objednáte si zboží , už pro nás nejste anonymní.

Totožnost a kontaktní údaje správce

Správcem Vašich osobních údajů je Mgr. Lucie Plecháčová se sídlem Lánov 14, 54341 - Lánov, identifikační číslo: 49998960, zapsaná v obchodním rejstříku č.j.6-001851-06/94

Kontaktní údaje:

adresa pro doručování: Lánov 14, 54341 Lánov
adresa elektronické pošty: hamapl@seznam.cz,
telefon 605376011

Na uvedené adresy nebo tel. čísle můžete pokládat všechny otázky, žádosti, připomínky týkající se tohoto prohlášení o ochraně soukromí.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Právní základ zpracování osobních údajů

Právním základem zpracování osobních údajů je souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

Účel zpracování osobních údajů
Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání obchodních sdělení, vyřízení Vaší objednávky a doručení objednaného zboží.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

Doba uložení osobních údajů

Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje správcem uloženy, je 5 let od Vašeho posledního přihlášení, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (pro tento účel zpracování).

Bezpečnost

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Další příjemci osobních údajů

Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou osoby zajišťující marketingové služby pro správce, zpracování účetních informací.

seznam.cz, jejíž systém bude využíván k e-mailové komunikaci a rozesílání reklamních nabídek
TOPlist s.r.o.nám. Dr. Václava Holého 1054/13
180 00, Praha 8
IČ: 27204171
poskytovatel Facebook.com

Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ 471 14 983 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565
Poskytovatel softwaru Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
poskytovatel e shopu-Petr Němec - Levné eshopy rychle,Na Pankráci 1724/129
Praha 4 – 140 00

Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

Práva subjektů údajů

Za podmínek stanovených v Nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.

Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat následujícím způsobem: emailem, poštou, nebo telefonicky na tyto kontakty:.

adresa pro doručování: Lánov 14, 54341 Lánov
adresa elektronické pošty: hamapl@seznam.cz,
telefon 605376011.

Cookies


CO JSOU TO COOKIES?

Cookies jsou malé datové soubory, které se ukládají v počítači nebo v mobilním zařízení, když navštěvujete webovou stránku. Soubory cookies jsou široce využívány poskytovateli online služeb, protože usnadňují a urychlují interakci mezi uživateli a webovými stránkami, umožňují zlepšit cílení a relevanci reklam, sbírat analytická data a celkově poskytnou návštěvníkům webu lepší zážitek.

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu -oprávněného zájmu správce a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Soubory cookies nastavené webovými stránkami www.dilnahama-eshop.cz se nazývají "cookies první strany". Cookies nastavené jinými stranami, než je webová stránka nebo vlastník platformy, se nazývají cookies třetích stran. Soubory cookies třetích stran umožňují poskytovat speciální funkce, jako je například reklama, interaktivní obsah, nebo analytika. Třetí strany, které nastavují tyto cookies, mohou následně rozpoznat váš počítač nebo zařízení jak při návštěvě dotyčné webové stránky, mobilní aplikace nebo platformy, ale i při návštěvách některých jiných webových stránek nebo mobilních aplikací.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.


PROČ POUŽÍVÁME COOKIES?

Používáme soubory cookies prvních stran i třetích stran z několika důvodů. Některé soubory cookies jsou vyžadovány z technických důvodů, aby naše webové stránky fungovaly, a označujeme je jako "základní" nebo "nezbytně nutné" cookies. Jiné soubory cookies nám také umožňují sledovat a zaměřovat zájmy našich uživatelů, aby zlepšili zkušenosti na našich webových stránkách, popřípadě cílení našich reklam. Třetí strany poskytují soubory cookies prostřednictvím našich webových stránek pro účely analýzy a další účely.


JAKÉ COOKIES ZAZNAMENÁVÁME?

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affiliate a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy.


KDO SE O BEZPEČNOST COOKIES DÁLE STARÁ?

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatel služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.


JAK ODMÍTNOUT UKLÁDÁNÍ COOKIES?

Máte právo rozhodnout, zda chcete soubory cookies přijmout nebo odmítnout. Předvolby cookie pro přijetí/odmítnutí cookies můžete nastavit v rámci svého webového prohlížeče nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části našich webových stránek (www.umelluzinky.cz). Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Pokud se rozhodnete soubory cookies odmítnout, můžete stále používat naše webové stránky, ačkoli váš přístup k některým funkcím a oblastem může být omezen. Jelikož přesný postup, jak můžete odmítnout soubory cookies se liší v závislosti na prohlížeči, který používáte, přesný postup jak soubory cookies odmítnout naleznete v nápovědě svého prohlížeče.

Navíc většina reklamních sítí nabízí způsob, jak se vyhnout cílené reklamě.

Pokud se chcete dozvědět více informací, navštivte http://www.aboutads.info/choices/ nebo http://www.youronlinechoices.com.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.

Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy.

Máte kdykoliv právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, včetně profilování, pokud se profilování týká tohoto přímého marketingu. Pokud vznesete námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávány.

V Lánově 17. května 2018